bg
Bitcoin
купи---
продай---
Bitcoin Cash
купи---
продай---
Ethereum
купи---
продай---
Ethereum Classic
купи---
продай---
Dash
купи---
продай---
Monero
купи---
продай---
Автор:
Коментари: 0
Тагове: ,

След почти четири месеца, CoinFixer.com е отново тук!

Здравейте на всички!

Почти четири месеца след прекратяването на дейността на сайта, той отново може да бъде използван за обмяна на биткойн, лайткойн, даш и полезна информация!

Вече собственост на Фондация „Битхоуп“, CoinFixer.com започва да функционира с редица подобрения. Без да включваме огромния брой дребни фиксове, през последните месеци работихме в посока на реализиране на баланс – между това да сме достатъчно защитени, за да Ви предлагаме устойчива услуга и това да не Ви натоварваме ненужно като изискваме прекалено много информация. Опитахме се да балансираме и между натовареността на екипа (особено в момента) и удобството при извършване на заявките от страна на клиента. Относно последното – подобрихме лекотата при разплащане по EasyPay и ePay, но премахнахме възможността за плащане в брой. Считаме че при желание за разплащане в брой EasyPay е отлична алтернатива.

От днес начините на плащане по EasyPay и ePay вече са обвързани директно с разплащателната система на ePay.bg. Заплащането на заявки по еРау се извършва като клиентът се насочва към еРау.bg, а в случая на EasyPay – чрез уникален код, които клиентът предоставя в някой от многобройните офиси на EasyPay в страната. За покупки на криптовалути без такса, може да се използва добрият стар (но по-бавен) банков превод, като копие от платежното нареждане към сметката на Фондация „Битхоуп“ е добре да се изпрати в рамките на три часа от момента на създаване на заявката.

Изборът на видовете разплащания е до голяма степен свързан и с необходимостта от генериране на адекватна счетоводна документация, с оглед на желанието ни да бъдем напълно прозрачни и да изпълняваме задълженията съгласно разпоредбите на българското законодателство.

За да е възможно да продължим да Ви предоставяме услугите си и в бъдеще, въведохме няколко важни промени по сайта. Една от тях е системата за верификация на телефонен номер. Без потвърден такъв, потребителят ще може да извършва заявки само до определено количество – от 0.2 до 0.5 биткойна и от 50 до 150 единици от другите два вида криптовалути. Верификацията се извършва чрез изпращането на код на телефонния номер на потребителя като за него това е напълно безплатно. Друга, дори по-важна промяна е подготовката на Правила за използване на сайта. С тях можете да се запознаете ТУК като одобрението им от Ваша страна е задължително, за да използвате услугите по обмяна на криптовалути на платформата.

Но стига за CoinFixer.com. Както вече можете да се досетите той няма да е единствената уебстраница на Фондация „Битхоуп“. Всъщност основната платформа на Фондацията ще бъде BitHope.org. Тя ще е най-чистото изражение на намеренията и целите ни. Смятаме, че тандемът между двете платформи е наистина уникален за страната, и комбинацията от двете е много повече от сборът им.

Основната ни цел е да покажем на обществеността, че биткойн и другите криптовалути могат да имат и добре изразен положителен ефект върху средата, в която живеем. Както всяка технология със съществен потенциал, и Биткойн може да се използва за морални и неморални цели. С каква цел – зависи от решението на индивида. Докато масовите медии предпочитат да се фокусират върху скандалното и шокиращото, ние ще покажем положителното. Целта ни е да превърнем криптовалутите в сила на доброто, с многобройни изражения.

Ако подкрепяте каузата ни – използвайте услугите на CoinFixer.com! Ако пък имате възможност и желание, можете да ни помогнете и допълнително като дарите малка сума по време на подготовката на заявката си. Всяка помощ е добре дошла!

Платформата BitHope.org в момента е в процес на разработка, но се надяваме да стартираме ВЕТА версията й в началото на месец август, тази година. Целта ни е да получим обратна връзка от Вас относно възможностите за нейното подобрение, от техническа и функционална гледна точка, преди официалния й старт през месец октомври.

Продължаваме да работим усърдно за реализацията на мечтите и изразяването на убежденията си.

Ако имате каквито и да е било въпроси или предложения – свържете се с нас!

Приятно търгуване и едно предварително „Благодарим за подкрепата!“

Екипът на CoinFixer.com и Фондация „Битхоуп“

P.S.: Ако забележете технически нередности по сайта – моля информирайте ни, за да ги отстраним. Тествахме обстойно, но грешки винаги се появяват.

Кой ви информира?
Владислав Драмалиев е учредител и директор на Фондация „Битхоуп“, един от учредителите на Българската Биткойн Асоциация, и съосновател на първия сайт за обмяна на биткойни в България.

Вашето мнение е важно за нас! Споделете го!

*

captcha *